május 2019

Word of Tanks

A World of Tanks egy 3D-s csapatalapú többjátékos játék, amelyben az 1910-es és 1970-es évek közötti páncélozott harcjárművek harcait szimulálják. A játék PvP alapú, vagyis a játékosok egymással harcolnak benne. Többszáz amerikai, szovjet, német, brit, francia, kínai, cseh, svéd, japán, olasz, lengyel harcijármű, amelyeket könnyű, közepes és nehéz harckocsikra, páncélvadászokra és önjáró lövegekre osztottak fel. Összesen 500 tankot vehetünk az irányításunk alá.

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing

Aliquam erat volutpat. Praesent quis nibh nisl. Cras at libero quam, ut tincidunt diam. Fusce aliquet augue a ipsum ullamcorper semper. Suspendisse potenti. Proin id eros eu lectus blandit suscipit id eget tortor. Nulla augue purus, molestie accumsan ullamcorper ut, dictum sit amet erat. Proin eu leo eros, eu tincidunt lorem. Donec sit amet mauris vitae felis viverra tristique. Mauris varius ante eu ante tincidunt aliquam. Etiam porttitor facilisis molestie. Etiam at tellus eu lacus volutpat suscipit. Nam blandit elit dignissim risus consequat egestas.

Garbage Garage

Ebben az ingyenesen játszható autós játékban lépésrõl-lépésre virágoztathatod fel a saját roncstelepedet és válhatsz igazi autóbontó szakivá. Mindegy, hogy mennyire leharcoltak a roncstelepedre érkezõ jármûvek, te értesz hozzá, hogyan hogyan buheráld ki belõlük az összes alkatrészt, hogy azokat továbbértékesítve busás nyereségre tégy szert a játékban. Késõbb nem csak értékesíted az alkatrészeket, de új, egyedi járgányokat is összerakhatsz majd belõlük. Miután szétkaptál pár autót, a játék egyik elemének hála, különleges verdákat is elõállíthatsz.

Koyotl

Ebben az ingyenes böngészős játékban Koyotl a főgonosz, aki ki akarja sajátítani az 5 elem hatalmát. És te vagy az a kiválasztott törzsi harcos, akinek ezt meg kell akadályoznia ebben a böngészős kalandjátékban. Olyan kalandokba vetheted magad ebben a 3D-s fantáziavilágban, ami egész biztosan lebilincsel majd. Kemény csaták és egy hihetetlenül nagy világ vár rád. Ingyenes regisztráció és online játék itt!